Αποτελεσματικές λαϊκές θεραπείες για τα παράσιτα

Τα παραδοσιακά αντιπαρασιτικά φάρμακα έχουν αποδείξει την αξία τους, αλλά έχουν παρενέργειες και αντενδείξεις. Η χρήση ειδικών τροφίμων καθαρίζει τον οργανισμό.

Οι λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται συχνά για να απαλλάξουν το ανθρώπινο σώμα από παράσιτα. Ωστόσο, αυτές οι θεραπείες δεν έχουν δοκιμαστεί κλινικά και μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες. Ωστόσο, ακόμη και οι λαϊκές θεραπείες θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση από τα παράσιτα του σώματος που δηλητηριάζουν την ανθρώπινη ζωή.

Οι λαϊκές θεραπείες για τα παράσιτα τρώνε τρόφιμα που βοηθούν στην απομάκρυνσή τους από το σώμα, καθαρίζοντας έτσι τα έντερα. Αυτό μπορεί να είναι τροφή καθώς και ειδικά χημικά.

χορτοφαγική τροφή ενώ αποτοξινώνει το σώμα από τα παράσιτα

Συνιστάται η μετάβαση σε μια χορτοφαγική διατροφή, η οποία θα αποδυναμώσει το σώμα από τα παράσιτα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η νηστεία απαγορεύεται, καθώς θα οδηγήσει σε δυσάρεστες δυσπεπτικές διαταραχές. Ο καθαρισμός του ανθρώπινου σώματος δεν πρέπει να πεινάει, διαφορετικά ενδέχεται να προκύψουν σοβαρές επιπλοκές.

Γενικές συστάσεις

Η θεραπεία ενός ατόμου για παράσιτα περιλαμβάνει κατάποση μιας ουσίας. Θα πρέπει να καταστρέψει τόσο το ίδιο το παράσιτο όσο και τις τοξίνες που παρήγαγε. Ωστόσο, η χρήση παραδοσιακού φαρμάκου έχει κάποιες παρενέργειες και υπάρχει πιθανότητα αυτό το φάρμακο να είναι αναποτελεσματικό και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα νέο.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι:

  • η εμφάνιση αδυναμίας σε όλο το σώμα.
  • Πονοκέφαλος και μυϊκός πόνος
  • Ζάλη.

Η εμφάνιση των συμπτωμάτων δείχνει ότι η απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα είναι επιτυχής. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αναλγητικά, καθώς μειώνουν την αποτελεσματικότητα των λαϊκών φαρμάκων και αναστέλλουν τη θεραπεία.

Για να βελτιώσετε τη συνολική ευημερία, ακολουθήστε τη σωστή διατροφή και καταναλώστε όσο το δυνατόν περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Το πόσιμο νερό απαιτείται σε μεγάλες ποσότητες λόγω της ανάγκης απομάκρυνσης των τοξινών από το ανθρώπινο σώμα.

Εκτός από ορισμένα τρόφιμα, τα κλύσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απαλλαγούν από τα παράσιτα. Τα αντιπαρασιτικά κλύσματα μπορούν να σκοτώσουν τα σκουλήκια και να καθαρίσουν το παχύ έντερο ταυτόχρονα. Αυτό περιλαμβάνει σκόρδο και έλαια.

Εάν το σώμα εξασθενεί, πρέπει να χρησιμοποιούνται καθαρτικά εκτός από τις φυσιολογικές κινήσεις του εντέρου για την απομάκρυνση των παρασίτων.

Αδυναμία των εντέρων, ενώ καθαρίζει το σώμα από τα παράσιτα

Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει εξασθένηση, τότε δεν απαιτείται χρήση. Ο καθαρισμός από τα παράσιτα γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Ένα σημαντικό σημείο κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι να αποφευχθεί η επαφή με άλλα άτομα, καθώς μπορούν να μολυνθούν μέσω επαφής ή μέσω νερού ή τροφής. Επομένως, αξίζει να πάρετε μια μεμονωμένη πετσέτα και μαχαιροπίρουνα για τον ασθενή. Τα εσώρουχα και τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά και στη συνέχεια να ζεσταίνονται καλά με σίδερο. Απαιτείται επίσης τακτικός αερισμός.

Στρατηγική αφαίρεσης παρασίτων:

  • Καταστροφή του παρασίτου
  • Αφαίρεση νεκρών υπολειμμάτων και απορριμμάτων, καθαρισμός παχέος εντέρου.
  • Αποκατάσταση της εντερικής μικροχλωρίδας, η οποία επηρεάζεται άσχημα από τα παράσιτα.
  • αυξημένη ανοσία.

Πρόπολη

Οι μέλισσες χρησιμοποιούν πρόπολη για να σφραγίσουν τις ρωγμές στην κυψέλη. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι έχει εξαιρετικές βακτηριοκτόνες και απολυμαντικές ιδιότητες. Όταν το ανθρώπινο σώμα καταναλώνει πρόπολη, δημιουργούνται ειδικές πρωτεΐνες που ενεργοποιούν την παραγωγή αντισωμάτων κατά των παρασίτων. Η θεραπεία με πρόπολη είναι αξιοσημείωτη στο ότι δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες. Ο καθαρισμός του σώματος από σκουλήκια με πρόπολη είναι ένα από τα καλύτερα μέσα.

Θεραπεία με βότανα και μπαχαρικά

Αυτή η θεραπεία ονομάζεται φυτική ιατρική. Ο καθαρισμός του σώματος από σκουλήκια βασίζεται στο γεγονός ότι τα βότανα είναι πικρά και ότι η πικρία έχει αντιπαρασιτικό αποτέλεσμα.

μούγουορτ

Τα αποξηραμένα λουλούδια από αψιθιά χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των παρασίτων. Αλέθονται και καταναλώνονται με ζάχαρη ή μέλι. Εφαρμόζεται 2 ώρες πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα. Η περίοδος εισαγωγής είναι μόνο 2 ημέρες. Τότε πρέπει να λαμβάνεται καθαρτικό. Το Wormwood έχει παρενέργειες, επομένως η υπερβολική δόση μπορεί να προκαλέσει εμετό, διάρροια, επιληπτικές κρίσεις, πνευμονικά και καρδιαγγειακά προβλήματα.

Θηρανθεμίς

Χρησιμοποιούνται αποξηραμένα λουλούδια. Μια κουταλιά της σούπας λουλούδια γεμίζουν με 500 ml βραστό νερό. Λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα σε μια κουταλιά της σούπας. Εκτός από τις αντιπαρασιτικές ιδιότητες, το tansy έχει ευεργετικές ουσίες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση μιας ήσυχης έγχυσης αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

τζίντζερ

Τζίντζερ για την απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα

Το τζίντζερ είναι γνωστό σε όλους ως μπαχαρικό. Επιπλέον, χρήσιμες ουσίες βελτιώνουν την πέψη, χρησιμοποιούνται για ιούς και κρυολογήματα, πονοκεφάλους. Για να αφαιρέσετε τα παράσιτα από το σώμα, είναι απαραίτητο να προσθέσετε ρίζα τζίντζερ στις σαλάτες. Μην το παρακάνετε, καθώς η γεύση της σαλάτας μπορεί να αλλάξει πολύ.

Για θεραπεία, χρησιμοποιείται επίσης ξηρό αλεσμένο τζίντζερ, στο οποίο προστίθεται γάλα ή νερό. Εφαρμόζεται το πρωί για μια εβδομάδα.

Τα φυτά που έχουν αντιπαρασιτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν μαύρα σκελίδες, κόλιανδρο και τσουκνίδα. Μια έγχυση πικραλίδας ή κουκουνάρι έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Σκόρδο και κρεμμύδι

Ο καθαρισμός του σώματος με αυτά τα προϊόντα είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικός. Η χρήση τους στην καθαρή μορφή τους θα σας επιτρέψει να αποφύγετε την εμφάνιση παρασίτων στο σώμα και να αφαιρέσετε τα υπάρχοντα. Εάν η χρήση τους δεν είναι πολύ ευχάριστη, τότε μπορείτε να προετοιμάσετε σαλάτες και να τις προσθέσετε σε συνηθισμένα τρόφιμα σε μεγάλες ποσότητες.

Σπόροι κολοκύθας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ενήλικες δεν συνιστώνται να καταναλώνουν περισσότερα από 500 γραμμάρια σπόρων κολοκύθας την ημέρα. Το λάδι σπόρου κολοκύθας έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εκτός από τον καθαρισμό του ανθρώπινου σώματος από τα παράσιτα, μπορεί να βελτιώσει τη γενική κατάσταση, να βελτιώσει την αναγέννηση και την ανάρρωση. Το λάδι σπόρου κολοκύθας εφαρμόζεται μια κουταλιά της σούπας μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα.

Μείγμα κονιάκ και καστορέματος

Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν παρενέργειες. Δεδομένου ότι το κονιάκ είναι ένα από τα συστατικά, απαγορεύεται η χρήση του για παιδιά, εγκύους και αλκοολικούς. Μετά την ανάμιξη 50 g κονιάκ και ελαίου, το μείγμα πίνεται το πρωί πριν από τα γεύματα.

Κονιάκ και καστορέλαιο για την απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα

Εάν μία εφαρμογή δεν είναι αποτελεσματική, η εφαρμογή θα πρέπει να επαναληφθεί έως ότου το σώμα είναι εντελώς καθαρό. Ο μηχανισμός είναι ότι το αλκοόλ παραλύει τα παράσιτα και το λάδι δρα ως καθαρτικό, επιταχύνοντας τη διαφυγή σκουληκιών από το σώμα. Ο καθαρισμός κατά των παρασίτων με αυτήν τη μέθοδο εγκρίνεται επίσης από ειδικούς.

Εσπεριδοειδή

Μπορείτε να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας εσπεριδοειδή για θεραπεία. Το κέλυφος τους έχει αλκαλικό περιβάλλον που μειώνει τη ζωτική δραστηριότητα των παρασίτων. Μια παρενέργεια της χρήσης του προϊόντος είναι μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Για να καθαρίσετε το σώμα από τα παράσιτα, αποξηραμένα ή φρέσκα φλούδες τρώγονται το πρωί μία ώρα πριν από τα γεύματα. Πλύνετε καλά τα φρούτα πριν από τη χρήση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συμπυκνωμένους χυμούς και σπόρους σε σκόνη. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν εξαιρετικές αντιπαρασιτικές ιδιότητες.

Μικροκλύστη

Οι λαϊκές θεραπείες Microclysters όχι μόνο έχουν αντιπαρασιτικό αποτέλεσμα, αλλά και αποκαθιστούν την εντερική χλωρίδα και καταπολεμούν τους κακοήθεις όγκους στο παχύ έντερο. Αφού εισαγάγετε ένα κλύσμα, δεν πρέπει να πάτε στο μπάνιο για λίγο. Αυτό είναι απαραίτητο για την εξουδετέρωση των παρασίτων και των τοξινών τους. Δυσάρεστες αισθήσεις όπως φαγούρα, κάψιμο είναι πιθανές. Θα φύγουν εγκαίρως.

Μια εναλλακτική θεραπεία συνιστά τη χρήση κλύσματος σκόρδου, λιναρόσπορου και λαδιού τσαγιού για τον καθαρισμό του ανθρώπινου σώματος. Τα κλύσματα γίνονται πριν τον ύπνο και εάν η θεραπεία είναι αναποτελεσματική, συνιστάται να τα αλλάξετε.

Η θεραπεία με λαϊκές θεραπείες για τα παράσιτα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που έχει δοκιμαστεί με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να καθαρίσετε το σώμα σας με τα τρόφιμα που χρησιμοποιούμε για μαγείρεμα κάθε μέρα. Αυτά τα τρόφιμα περιλαμβάνουν σκόρδο, κρεμμύδια, εσπεριδοειδή και τζίντζερ. Η πιο αποτελεσματική θεραπεία που μπορεί να καθαρίσει το σώμα είναι η κολοκύθα, ειδικά οι σπόροι και το λάδι του.