Οδηγίες χρήσης Toxic OFF

Οδηγίες για τοξική απενεργοποίηση

Η ιατρική θεραπεία των παρασίτων με κάψουλες Toxic OFF αφαιρεί λοιμώξεις από ιστούς και όργανα. Η βιολογική φόρμουλα είναι 100% φυσική. Βοηθά στην απαλλαγή από επικίνδυνα σκουλήκια και σκουλήκια, στην αποκατάσταση της υγείας και στην ενίσχυση της ανοσίας.

Συστατικά:

Τα καψάκια Organic Toxic OFF περιέχουν φυσικά δραστικά συστατικά:

  • εκχύλισμα αψιθιάς, Artemisia absinthium- έχει έντονη παράλυτη επίδραση στο νευρικό σύστημα των παρασίτων υπό την επίδραση των συστατικών που σταματούν να τρώνε, κινούνται και πολλαπλασιάζονται.
  • Κουρκούμη, κίτρινο τζίντζερ, Curcuma longa- προωθεί φυσικά την εξάλειψη των σκουληκιών και τον σταδιακό καθαρισμό των τοξικών προϊόντων από τη ζωτική τους δραστηριότητα, ανακουφίζει τη φλεγμονή και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Gotu Kola ή Asiatic Centella, Centella asiatica- έχει έντονο τονωτικό αποτέλεσμα, βελτιώνει την πέψη, προάγει την ανάκτηση των ιστών μετά από παρασιτικά σκουλήκια σε έναν ζωντανό οργανισμό.
  • Amla ή Emblica, Phyllanthus emblica, Emblica officinalis- ένα ιερό δέντρο στην Ινδία που δρα αποκλειστικά στο σώμα και βοηθά στον καθαρισμό και την αποκατάσταση των ιστών.
  • Αρωματικό ή αρωματικό σέλινο, το Apium tombolens- έχει ξεχωριστές προστατευτικές λειτουργίες, δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό φράγμα στο σώμα, προστατεύει από την ανανεωμένη μόλυνση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Φόρμα δοσολογίας

κάψουλες

Φαρμακολογική ομάδα

Από του στόματος αντιπαρασιτικά φάρμακα.

Φαρμακολογικές ιδιότητες

Το παράσιτο απωθητικό Toxic OFF προσφέρει θεραπεία και προφύλαξη και καθαρίζει σταδιακά τον ιστό των αυγών και των προνυμφών.

  • Τα ενεργά συστατικά εξουδετερώνουν τα παράσιτα, τις προνύμφες, καταστρέφουν τα αυγά, γεγονός που αποτρέπει την υποτροπή και την επανεμφάνιση.
  • ανακούφιση από φαγούρα και αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από τοξικά προϊόντα αποσύνθεσης όταν παρασιτίζονται σε έναν ζωντανό οργανισμό.
  • Εξαλείψτε τις εντερικές διαταραχές και καθαρίστε το γαστρεντερικό σωλήνα από σκουλήκια, τα οποία φράζουν εντελώς την εσωτερική διέλευση, προκαλώντας κράμπες και σταματώντας την πέψη.
  • Αντιμετωπίστε τα υπόλοιπα όργανα που έχουν υποστεί βλάβη από σκουλήκια, εξαλείψτε την πηγή της νόσου, καθαρίστε και αποκαταστήστε το σώμα.
πώς να πάρετε κάψουλες Toxic OFF

Οι κάψουλες έχουν αποτελεσματικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με διάφορα προϊόντα. Καθαρίζουν, εξουδετερώνουν και απομακρύνουν φυσικά τα παράσιτα από το σώμα.

Η αποτελεσματικότητα του Toxic OFF εμφανίζεται στον πίνακα οδηγιών:

Μετρημένες τιμές

Παρασιτικές ασθένειες οποιασδήποτε αιτιολογίας, η παρουσία σκουληκιών, ελμινθών, αυγών και προνυμφών. Λειτουργεί ενάντια σε όλους τους γνωστούς τύπους παρασίτων. Αποτρέπει την επανεμφάνιση και την υποτροπή της νόσου.

Αντενδείξεις

Περιλαμβάνει υπερευαισθησία στα καθορισμένα συστατικά του φαρμάκου.

Λειτουργίες χρήσης

Toxic OFF προορίζεται για εσωτερική χρήση λαμβάνοντας υπόψη τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις. Χρήση: Πάρτε 1-2 κάψουλες από το στόμα το πρωί με άδειο στομάχι πριν από τα γεύματα. Μία εβδομάδα μετά τη θεραπεία, συνιστάται η επανάληψη της πρόσληψης φαρμάκων για την αποφυγή της επανεμφάνισης με σκουλήκια που έχουν εκκολαφθεί από αυγά.

Κατηγορία διακοπών

Χωρίς ιατρική συνταγή στην Κύπρο